PARAZIT
Traduction automatique en Français Maschinelle Übersetzung in Deutschen Traducción automática en español Tradução de máquina no português traducere automata in Romana Automata forditas Magyarra 日本語への機械翻訳 한국어에게 기계번역 机器翻译中文 الترجمه الي العربيه
Forums
Moderators: {PRZ}Gavrila, Dan, dsp, pihi, {PRZ}kernelu, Cacholan
Author Post
FoaMeA
Thu Feb 25 2010, 12:00AM
Registered Member #1111

E pe bune!!!

Am tot intrebat, zilele trecute, daca se poate face lan si in Romania. Am fost uimit atunci cand am aflat ca s-au organizat lan-uri in fiecare an, in ultimii 2 ani. Link: [link]

S-ar parea ca si anul acesta va fi un lan event, la Bucuresti. Perioada este inca necunoscuta, deoarece ESL RO nu a primit bugetul necesar pentru un astfel de event. Jocurile din cadrul lan-ului, ar putea fi: Counter-Strike, Fifa 2010, Dota, Warcraft 3, Trackmania Nations si speram si ET.

Am spus "speram", deoarece ET-ul este un joc de echipa si ca sa poata fi trecut ca joc oficial pentru lan, trebuie sa se desfasoare intr-un format gen 3vs3 sau 5vs5.

In acest punct, e greu de spus daca vor fi destule echipe pentru 5vs5. Intr-un calcul scurt cu minimum 8 echipe, ar insemna 40 de jucatori care pot veni la lan. Parerea mea este sa acceptam formatul 3vs3 si sa ne concentram sa strangem 16 echipe. Este mult mai accesibil.

Lan-ul ca lan-ul, dar nu avem cum sa aratam ca vrem sa participam la un astfel de event daca avem un ladder 3vs3 cu numai 5 echipe. Inca sunt clanuri ca nQw si {PRZ} care inca nu au nici o echipa in ladder, clanuri cu multi jucatori, care ar putea face diferenta si la lan. Sa nu mai spun de jucatorii fara clan, care sunt in numar destul de mare si care ar putea sa-si caute prin metode practice(aici, sau prin mine), echipa.

Inca nu este prea tarziu sa va inscrieti in ladderul 3vs3: [link]

Astept comentariile voastre, idei, sugestii etc.

*Topic luat dupa ETRO*
Back to top
FoaMeA
Thu Feb 25 2010, 10:53PM
Registered Member #1111

37 de views, 0 comenturi. Interesant! :D
Back to top
Dan
Fri Feb 26 2010, 08:54PM

Registered Member #3

Pai Foameo treaba e clara,tu oricum valorezi cit 6 si in aceasta varianta se poate organiza un joc 3v3.Tu nu vezi ca nu prea este nimeni interesat?Eu nu mai imi bat capul cu asa ceva deoarece m-am convins ce valoare au romanasii,oricum ai grija, in curind vei deveni un capitan fara osti.
Back to top
FoaMeA
Fri Feb 26 2010, 09:47PM
Registered Member #1111

Ca si lider de clan, ar trebui sa promovezi acest lan. Este singurul care poate aduce un beneficiu material, si acesta se poate obtine numai prin munca(e normal). Si nu numai banii conteaza, ci si faima, renumele, prestigiul.

In plus, daca si la lan se dovedesc a fi bun jucatorii "consacrati", e clar ca nu-i mai poti acuza de cheaturi, pentru ca acolo sunt priviti de cel putin 100 de oameni si fiecare meci e spectat de un admin specializat in trisori s.a.m.d. Deci e imposibil sa trisezi. Mai adaug ca meciurile importante vor fi comentate de un shoutcaster.

Puteti macar sa va organizati ca sa jucati in ladder, sa mariti activitatea in clan, sa fiti recunoscuti pe plan international ca un clan decent. Nu cred ca ti-ar displace asta.

Daca as putea, v-as organiza eu. Dar cum nu tine de mine, ramane la latitudinea fiecaruia de a se baga in acest ladder, de a-si face o echipa, de a duce ET-ul romanesc la un nou nivel.

Cine are nevoie de ajutor(cum sa-ti faci un cont, cum sa-ti bagi guidurile, cum sa-ti faci echipa), poate posta chiar aici. Vizitez forumul destul de des cat sa va raspund prompt la intrebari.

Exista o vorba: daca vrei, poti. Asa ca, ganditi-va ce vreti de la comunitatea romaneasca. Cum putem sa evoluam daca toti ne gandim ca n-avem nici o sansa?

Astept raspunsuri/pareri/sugestii.

Spor la joaca!

[ Edited Fri Feb 26 2010, 09:48PM ]
Back to top
pihi
Fri Feb 26 2010, 11:17PM
Pihi

Registered Member #239

La noi sunt un milion de membri dar majoritatea fara valori, sau vin sa se simte bine (avand familli job si ocupati) nu sa joaca pro.

Din pacate. Nu am rausit pana acum sa strangem o echipa, asa cred ca nu vom reusi asa ceva nici in viitor. Singura posibilitate ceea ce ar fi valabil sunt individualele (cum ai zis si tu).

"... Pihi is the most instable mental teenager crapy romanian PRZ player admin" by Pepone.

Back to top
++Sorin++
Sat Feb 27 2010, 01:13AM
sorinxx

Registered Member #896

Nu poti sa faci 16 echipe de 3v3, ar insemna 48 de insi. Daca ii iei pe toti din laderul de 1v1 in total sunt 27, din care vreo 10 total inactivi. Nici un jucator nu poate participa la 2 echipe, caci... trebuie sa joace intre ei.

Plus de asta, lan inseamna ca la un moment dat ar trebui sa poata ajunge toti intr-un anume loc, sa zicem Bucuresti, si nu stiu citi sunt si dispusi sa faca asta.

Eu daca voi vedea ca ai 15 echipe si mai lipseste una poti conta pe mine cu o echipa.
Back to top
strabunicu
Sat Feb 27 2010, 04:04PM

Registered Member #1120

tipic romanilor.....vorb lui dan, sa dsitrugeti din fasa ceva ce nu intelegeti......am o remarca, multi fug de competitii adevarate pt ca stiu ca acolo nu mai pot juca cu manareli si alte prostioare care mai mult sau mai putini multi le folosesc pe prz. la cati juc are prz care rup pe server, ma mir ca nu se arunca in lupta pe lan......

calm ca apa
Back to top
FoaMeA
Sat Feb 27 2010, 10:46PM
Registered Member #1111

{PRZ}Sorin wrote ...

Nu poti sa faci 16 echipe de 3v3, ar insemna 48 de insi. Daca ii iei pe toti din laderul de 1v1 in total sunt 27, din care vreo 10 total inactivi. Nici un jucator nu poate participa la 2 echipe, caci... trebuie sa joace intre ei.

Te contrazic.

In ladderul romanesc de 1vs1, exista maxim 2-3 jucatori care sunt inactivi, dar care joaca activ in alte competitii, cupe de o zi etc.

Eu zic ca se poate...dar pentru asta, e nevoie si de participarea voastra...
Back to top
++Sorin++
Sun Feb 28 2010, 07:03AM
sorinxx

Registered Member #896

strabunicu wrote ...

tipic romanilor.....vorb lui dan, sa dsitrugeti din fasa ceva ce nu intelegeti......am o remarca, multi fug de competitii adevarate pt ca stiu ca acolo nu mai pot juca cu manareli si alte prostioare care mai mult sau mai putini multi le folosesc pe prz. la cati juc are prz care rup pe server, ma mir ca nu se arunca in lupta pe lan......

suntem noi mai prosti asa de felu nostru, ce sa-i faci...

dar, pina la urma... userul de strabunicu cui apartine ?
Back to top
ManOwaR
Sun Feb 28 2010, 10:49AM
Guest This User Baned
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF