PARAZIT
Traduction automatique en Français Maschinelle Übersetzung in Deutschen Traducción automática en español Tradução de máquina no português traducere automata in Romana Automata forditas Magyarra 日本語への機械翻訳 한국어에게 기계번역 机器翻译中文 الترجمه الي العربيه
Forums
Go to page  1 2 [3]
Moderators: {PRZ}Gavrila, Dan, dsp, pihi, {PRZ}kernelu, Cacholan
Author Post
colonelul
Mon Jul 12 2010, 03:25PM

Registered Member #18

all guns wrote ...

Eu si cu Manoware am incercat sa le oferim celor din IB carnatzi de calitate - se pare insa ca lor le plac aia facuti cu soia , adik cheatuiti.......... Ce sa mai zic : inca o data Multumesc mult la toti si nu in ultimul rand Mai Marilor acestui clan care au inteles ca locul meu este aici si nicaeri altundeva

...nu i frumos sa i vorbesti acum de rau pe cei din ib,oamenii te au primit,au vazut ce poate dihania !!! si au primit pedeapsa,deoarece blestemele incasilor erau ZERO pe linga ib allguns !!!

ASUS X5DAB ATIMobilityRadeonHD4570
Back to top
all guns
Mon Jul 12 2010, 04:26PM

Registered Member #664

Eu nu barfesc pe nimeni spun numai adevarul chiar va rog sa mergeti pe serverul IB sa jucati si sa va convingeti - De pedespsit se pedepsesc singuri pt ca multi s-au lamurit despre ce este vb. Cam ata t- nu mai am comentariii
Back to top
Man`O`waR
Mon Jul 12 2010, 05:04PM

Registered Member #1257

all guns wrote ...

Eu si cu Manoware am incercat sa le oferim celor din IB carnatzi de calitate - se pare insa ca lor le plac aia facuti cu soia , adik cheatuiti.......... Ce sa mai zic : inca o data Multumesc mult la toti si nu in ultimul rand Mai Marilor acestui clan care au inteles ca locul meu este aici si nicaeri altundeva

F3 ) fiecare cu carnatzii lui , carnatzii mei sunt cunoscutzi de cei ce apreciaza calitatea dar ai tai sunt si mai cunoscutzi deoarece nu ii cumpara nimeni ))
Eu sunt fiul ratacitor , tu esti nepotul )
Ai totusi o singura calitate adica esti simpatik la toata lumea tocmai pt ca esti asa cum esti ))

HELL WAS FULL SO I COME BACK !!!

Back to top
all guns
Mon Jul 12 2010, 06:20PM

Registered Member #664

Auzi te rog frumos sa nu te iei de carnatul meu pt ca nici eu nu m- am luat de al tau

[ Edited Mon Jul 12 2010, 06:21PM ]
Back to top
zolicu
Tue Jul 13 2010, 05:48PM

Registered Member #366

Lolek si Bolek.

Back to top
Go to page  1 2 [3]  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF