Eu si cu Manoware am incercat sa le oferim celor din IB carnatzi de calitate - se pare insa ca lor le plac aia facuti cu soia , adik cheatuiti.......... Ce sa mai zic : inca o data Multumesc mult la toti si nu in ultimul rand Mai Marilor acestui clan care au inteles ca locul meu este aici si nicaeri altundeva
...nu i frumos sa i vorbesti acum de rau pe cei din ib,oamenii te au primit,au vazut ce poate dihania !!! si au primit pedeapsa,deoarece blestemele incasilor erau ZERO pe linga ib allguns !!! ASUSX5DABATIMobilityRadeonHD4570
Eu nu barfesc pe nimeni spun numai adevarul chiar va rog sa mergeti pe serverul IB sa jucati si sa va convingeti - De pedespsit se pedepsesc singuri pt ca multi s-au lamurit despre ce este vb. Cam ata t- nu mai am comentariii
Eu si cu Manoware am incercat sa le oferim celor din IB carnatzi de calitate - se pare insa ca lor le plac aia facuti cu soia , adik cheatuiti.......... Ce sa mai zic : inca o data Multumesc mult la toti si nu in ultimul rand Mai Marilor acestui clan care au inteles ca locul meu este aici si nicaeri altundeva
F3 ) fiecare cu carnatzii lui , carnatzii mei sunt cunoscutzi de cei ce apreciaza calitatea dar ai tai sunt si mai cunoscutzi deoarece nu ii cumpara nimeni )) Eu sunt fiul ratacitor , tu esti nepotul ) Ai totusi o singura calitate adica esti simpatik la toata lumea tocmai pt ca esti asa cum esti )) HELL WAS FULL SO I COME BACK !!!